Les Jardins Boisés in St-Jérôme

The location of this project is exceptional for several reasons: firstly, for the proximity of the hospital, the Méga Centre, the Rivière du Nord and all essential services; secondly for the presence, within walking distance, of the new commuter train station (with incentive parking lot) that connects you smoothly and rapidly to downtown Montreal.


The open space design of the units is very functional and stems from the evolution of a similar project previously achieved. The spatial planning of units and common areas has been carefully studied to create divisions that are amazingly wide and ergonomic!

Photo gallery
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 1
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 2
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 3
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 4
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 5
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 6
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 7
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 8
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 9
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 10
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 11
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 12
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 13
  • Les Jardins Boisés - St-Jérôme 14

On a practical side, the building includes an elevator for the daily comings and goings, and an access ramp for the disabled individuals; security wise, it is equipped with an intercom system with camera.


Comfort wise, air conditioning will keep you cool in summer while the natural gas fireplace will keep you warm in the winter. The bathroom offers a beautiful ceramic 3 ft x 5 ft shower with glass walls and a ceramic podium bath adjacent to the shower that will surely give you moments of relaxation and well-being.


Impeccable finishing and trims, superior soundproofing and insulation, these condos offer an unparalleled value.